Call us today 01697-253888

CLASS TOTAL NUMBER OF SECTIONS TOTAL NUMBER OF STUDENTS
1 2 52
2 2 47
3 2 55
4 2 53
5 2 73
6 2 54
7 2 64
8 2 67
9 2 72
10 2 46
11 3 75
12 3 73
ACADEMIC DETAILS 20305--P L JINDAL CONVENT SCHOOL RATIA FATEHABAD HRY
SUBJECTS OFFERED FOR CLASS 10   SUBJECTS OFFERED FOR CLASS 12
002---HINDI COURSE-A 027---HISTORY
004---PUNJABI 028---POLITICAL SCIENCE
041---MATHEMATICS 030---ECONOMICS
086---SCIENCE 034---HIND.MUSIC VOCAL
087---SOCIAL SCIENCE 041---MATHEMATICS
165---FOUNDATION OF I T 042---PHYSICS
184---ENGLISH LNG & LIT. 043---CHEMISTRY
044---BIOLOGY
048---PHYSICAL EDUCATION
054---BUSINESS STUDIES
055---ACCOUNTANCY
065---INFORMATICS PRAC.
104---PUNJABI
301---ENGLISH CORE
302---HINDI CORE
P.L. Jindal Convent School, Ratia
Academic & Co-curricular Activity 
Session 2016-17
Days/Months April May June July August September October November December January February March
    FA 1 Summer Break Tree Plantation FA 2 SA 1   FA 3 FA 4 Winter Break   SA 2
Sunday   1               1    
Monday   2     1         2    
Tuesday   3     2     1 Haryana Day   3    
Wednesday   4 1   3     2 Leaf/Veg Painting,
     Diya Decoration
  4 1 Basant Panchmi 1
Thursday   5 2   4 Mehandi/Kite
     Competition
1   3 1 5 2 2
Friday 1 6 3 1 5 2   4 2 6 3 3
Saturday 2 7 4 2 6 3 1 5 3 7 4 4
Sunday 3 8 5 3 7 4 2 6 4 8 5 5
Monday 4 9 6 4 8 English Debate 5 Teachers' Day 3 7 5 9 6 6
Tuesday 5 10 7 5 9 6 4 8 6 10 7 7
Wednesday 6 11 8 6 10 7 5 9 7 11 8 8
Thursday 7 12 9 7 11 8 6 10 8 12 9 9
Friday 8 13 10 8 12 9 7 11 9 13 10 10
Saturday 9 Second Saturday 14 Second Saturday 11 9 Pot Decoration 13 Rakhi Competition
    & Vegetable Painting
10 Second Saturday 8 PTM 12 Fancy Dress Comp 10 PTM 14 Lohri Celebration 11 PTM 11 Second Saturday
Sunday 10 15 12 10 14 11 9 13 11 15 12 12
Monday 11 16 13 11 15 15 August Celebration 12 10 Dussehra Celeb. 14 Children Day 12 16 13 13
Tuesday 12 17 14 12 16 13 50 mtr Race,
Lamon Spoon Race
11 Dussehra 15 13 17 14 Fruit & Salad
        Competition
14
Wednesday 13 Baisakhi Celebration 18  Maths Quiz  15 13 17 14 25 mtr Race 12 16 14 18 15 15
Thursday 14 19 16 14 18 Rakshabandhan 15 13 Science Quiz 17 15 19 16 16
Friday 15 20 Slogan Competition 17 15 19 16 14 18 16 20 Conversation/
     Table Competition
17 17
Saturday 16 21 Calligraphy Comp
         Thumb Painting
18 16 20 17 15 19 17 21 18 18
Sunday 17 22 19 17 21 18 16 20 18 22 19 19
Monday 18 Social Rally 23 Yoga Camp 20 18 Well Maintained
         Bag
22 19 17 21 19 23 20 20
Tuesday 19 24 21 19 Hindi Quiz/Debate 23 20 18 One Minute Show,
        Spell-O-Meter
22 20 24 21 21
Wednesday 20 25 22 20 24 21 19 Karwa Chouth 23 21 25 22 22
Thursday 21 26 23 21 25 Janmastmi 22 20 24 22 26 23 23
Friday 22 Painting Comp
         Earth Day
27 24 22 26 23 21 One Minute Show 25 Flag Day 23 27 Healthy Food 24 24
Saturday 23 GK Quiz 28 25 23 27 24 22 Origami,
     Rangoli Competition
26 24 Tree Decoration,
    Socks Competition
28 GK Quiz 25 25
Sunday 24 29 26 24 28 25 23 27 25 29 26 26
Monday 25 30 27 25 29 26 24 28 26 30 27 27
Tuesday 26 31 28 26 30 27 25 29 27 31 28 28
Wednesday 27   29 27 31 28 26 Pen Stand Making 30 28     29
Thursday 28   30 28   29 27 Diya Thali,
         Card Making
  29     30
Friday 29     29   30 28   30     31
Saturday 30 Water Melon Day     30     29   31      
Sunday       31     30 Diwali          
Monday             31 Vishvakarma Day          

1)  NAME OF THE SCHOOL WITH ADDRESS:  (STRICTLY AS PER AFFLIATION SANCTION LETTER OR AS PERMITTED BY THE BOARD) WITH PIN CODE NO.

a). E-MAIL

b). PH NO.

b). FAX NO. 

2)   YEAR OF ESTABLISHMENT OF SCHOOL

3)   WHETHER NOC FROM STATE/ UT OR RECOMMENDATION OF EMBASSY OF INDIA OBTAINED

a).NOC NO.

b).NOC ISSUING DATE

4)   IS THE SCHOOL IS RECOGNISED, IF YES BY WHICH AUTHORITY

5)   STATUS OF AFFILIATION:  PERMANENT/REGULAR/PROVISIONAL

a).AFFLIATION NO.

b).AFFLIATION WITH THE BOARD SINCE

c).EXTENSION OF AFFLIATION UPTO

6)   NAME OF TRUST/SOCIETY/COMPANY REGISTERED UNDER SECTION 25 OF THE COMPANY ACT, 1956.

7)   PERIOD UPTO WHICH REGISTRATION OF TRUST / SOCIETY IS VALID

8)   LIST OF MEMBERS OF SCHOOL MANAGING COMMITTEE WITH THEIR ADDRESS/ TENURE AND POST HELD

9)   NAME AND OFFICIAL ADDRESS OF MANAGER / PRESIDENT/ CHAIRMAN/ CORRESPONDENT

a).E-MAIL

b).PH. NO.

c).Fax no.

10)  Area of school campus

a).In acres

b).In sq meters

c).Built up area (sq. mtrs)

d).Area of play ground

e).Other facilities

   i).Swimming pool

  ii).Indoor games

 iii).Dance rooms

 iv).Gymnasium

        v).Music rooms

       vi).Hostels

      vii).Health and medical check up

11) Detail of fee structure

a).I to III

b).IV to V

c).VI to VII

d).IX to X

e).XI to XII

12) Transport facilities

a).Own buses

b).Buses hired on contract basis

c).Detail of transport charges

13) Particular of teaching staff

14) Mode of payment of salary

a).Name of bank through which salary is drawing

b).Through single cheque transfer advice

c).Individual cheque

d).Cash

15) Library facilities

a).Size of library in sq. feet

b).No. of weakly

c).No. of dailies

d).No. of reference books class wise

e).No. of magazines

f).Others

16)  Name of the grievance/ redressal officer with e- mail, ph. No. fax no.

 

17) Members of sexual harassment committee

 

 

 

 

 

18) Section wise enrolment of school for the current session

19) Academic session period

20) Vacation period

Summer

Winter

21) Admission period

22)Details of salary being paid by the school to teaching staff/ non-teaching staff

PL JINDAL CONVENT SCHOOL, RATIA, NEAR TEHSIL COMPLEX, FATEHABAD ROAD, RATIA-125051

pljcs.ratia@gmail.com

01697-253888.251188



2007

Yes

 

10/32-2007 PS (1)

28-6-2007

Yes, CBSE NEW DELHI

530696

2009

2020

JAIN EDUCATION SOCIETY

 

Permanent

 VIEW DETAILS

 

 

 

 

 

 

 

2 acres

8,093.712 Sq. mtrs

25,232 Sq. ft.

5,070  Sq Mtrs.

 

No

Yes

Yes

-

Yes

No

Yes

 

 650/- per month,

700/- per month

750/- per month

900/- per month

1050/- per month

 

9

6

200/- per month

View Detail

 

SBI

Single Cheque

-

-

 

25*20

12

9

168

10

-

Mr Tarsem Jindal

9468245888

Mrs. Manju Sudhakar

Mrs. Veeranvanti

Mrs. Anju Taneja

Mr. Jitender Kumar

Mr. Vinod

 

View Detail

2016-2017

 

1/6/2016 to 30/6/16

1/1/2017 to 13/1/2017

15/3/2016 to 31/7/2016

View Detail